Rampă de incărcare - descărcare

Tu imaginezi, Noi Executăm!

Rampe de Egalizare

Rampele reprezintă o soluţie adecvată pentru orice modul de încărcare-descărcare.
Ele pot fi de mai multe tipuri: rampe de egalizare cu limbă rabatabilă sau cu limbă telescopică și module de încărcare speciale.

Avantajele utilizării rampei:

Principalul său avantaj constă în faptul că instalarea precadrului şi a rampei se efectuează în acelaşi moment, acesta fiind incorporat rampei de egalizare.
Alte avantaje pe care le prezintă constau în faptul că nu necesită nici un sprijin inferior, deoarece toate eforturile sunt transmise precadrului perimetral superior al echipamentului tehnic, putându-se astfel lăsa un gol sub rampa de egalizare, ceea ce permite camioanelor cu trapă în partea din spate să-l amplaseze pe acesta în această cavitate.

Descarcă fișa tehnică:

Cere o cotație Gratuită!

Rampe egalizatoare

Încărcarea și descărcarea mărfurilor se va face în cele mai sigure și confortabile condiții.

Rampă de egalizare electrohidraulică

Acestea se mai numesc și rampe suspendate deoarece nu necesita un precadru de montaj.  

Platforma rampei economiseşte distanţa şi înălţimea dintre modulele de încărcare şi remorcile camioanelor, pentru a se poziţiona în mod ferm pe podeaua acestora.

Rampa suspendată este alcătuită din trei părţi:

  • Platforma constă într-o tablă superioară striată tip lacrimă cu o grosime de 6/8mm cu un set de profile laminate şi cadre laterale de protecţie.
  • Limbă de tablă striată tip lacrimă de 13/15mm grosime. Limba este pliată şi frezată la extremitate pentru a se ajusta camionului şi pentru a uşura trecerea lizelor.
  • Batiul este alcătuit din profiluri laminate şi pe acesta se instalează platforma şi grupul hidraulic.

Rampe de egalizare încastrate

Rampele cu structura încastrată necesită un precadru pentru a fi fixate în fosă.
Acest precadru se instalează în momentul în care se realizează turnarea în cofraj a fosei.
Prezintă enormul avantaj de a fi pur şi simplu unite de fosă prin cordoane de sudură, ceea ce îi conferă o flexibilitate ridicată în momentul înlocuirii, al mutării şi/sau al schimbării cu alt echipament tehnic.

Scroll to Top