PORȚI BATANTE

Porțile batante EurosanDOOR reprezintă cea mai modernă și elegantă formă pe care o pot lua niște porți clasice.De exemplu ele pot fi fabricate într-un canat sau două, existând și posibilitatea aplicării unei automatizări pentru un confort sporit.

Tipuri de înveliș:

Tablă cutată
Plasă gard
Panouri sandwich
Țeavă rectangulară
Scândură
WPC-lemn compozit
Aluminiu

Vopsire la orice culoare din gama RAL!

Cere o cotație acum!
Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil cu prețul porții tale.

Porțile batante EurosanDOOR au structură metalică și pot avea diferite tipuri de finisaje de exemplu: plasă de gard tip Heras, scândură verticală sau orizontală, tablă cutată orizontală sau verticală, bare verticale sau orizontale din țeavă rectangulară sau chiar panouri precum cele folosite la ușile secționale. Aceste porți au deschidere spre poziția perpendiculară cu gardul sau zidul ce se află în continuarea lor și sunt perfecte pentru o curte care nu dispune de suficient spațiu în părțile laterale ale porții.

 Asemănător ca și în cazul porților culisante sau autoportante, clientul are posibilitatea de a alege vopsirea porții în orice culoare din gama RAL. În plus vopsirea se poate realiza atât prin pulverizare pentru o întreținere mai ușoară în timp, cât și în câmp electrostatic.

Galerie foto porți batante