Sasuri de etanșare

Sasuri de etanșare pentru doc de andocare

Burduful este format dintr-o structură perimetrală care susține un ansamblu de prelate care se adaptează caroseriei camionului.

Aceasta  structură  poate  fi  fabricată  din  diferite  materiale,  în functie de tipul de burduf: retractabil, fix, de fațada, gonflabile sau termoizolatoare.

Tipuri de sasuri

Retractabil: Ansamblul de prelate ale burdufului permite înfășurarea camionului cât mai simplu și mai rapid. Proiectarea  acestui  burduf  permite  îndoirea  prelatelor.  În  cazul unei manevrări incorecte evitând orice nevoie de reparație.

De fațadă: Se instalează direct pe fațadă profitând de structura existentă.

Fix: Uneori clienții noștri solicită burdufuri complet imobile, burdufurile fixe reprezintă soluția perfectă.

Gonflabilă: Prelatele perimetrale se umflă acoperind întreaga cutie a camionului și adaptându-se la numeroase măsuri. Există două modele diferite de burdufuri gonflabile: burduful Premium și burduful Gran Volumen. Fiecare dintre ele, dispune de două dimensiuni la alegere în functie de nevoile clientului. Aceste burdufuri oferă o mai mare izolare termică și o mai bună igienă a echipamentului.

Termoizolator: Este proiectat pentru a asigura întotdeauna  o  mai  bună  izolare  în  timpul  procesului  de încarcare și descărcare și pentru a atenua posibilele impacte asupra clădirii.

Descarcă fișa tehnică:

Cere o cotație gratuită!

Doc de andocare

Încărcarea și descărcarea mărfurilor se va face în cele mai sigure și confortabile condiții.

Doc De andocare

Scroll to Top