Poartă Autoportantă

Tu îți imaginezi, Noi Executăm!

Porți Autoportante

Porțile autoportante EurosanDOOR sunt cea mai avansată tehnologie din lumea porților de acces. Swing Trade produce porți gigantice, le vopsește în orice culoare din gama RAL și le poate personaliza cu învelișul la alegere.

Tipuri de înveliș

Vopsire la orice culoare din gama RAL

Cere o cotație gratuită!

Specificațiile porților autoportante

Clientul, ca și în cazul ușilor culisante, are opțiunea de a vopsi poarta în orice culoare din gama RAL. Vopsirea se poate face în câmp electrostatic sau prin pulverizare pentru o întreținere mai simplă în timp.

Rama porților autoportante EurosanDOOR sunt realizate din metal și pot fi finisate într-o varietate de moduri, inclusiv plasă de gard tip Heras, lemn, tablă cutată, bare de țevi rectangulare verticale sau orizontale, sau chiar panouri similare celor utilizate în uși secționale.

Aceste porți funcționează cu ajutorul șinei, care, spre deosebire de porțile culisante, este poziționată pe partea inferioară a porții și, prin urmare, șina, împreună cu două grupuri de rulmenți și contragreutatea, permite deplasarea porții dintr-o parte în cealaltă. În sfârșit, absența șinelor fixate pe sol este avantajoasă deoarece pe suprafața acestora se pot forma reziduuri, împiedicând funcționarea corectă a porții.

Poartă autoportantă

acționată cu motor

Poartă Autoportantă

Poartă autoportantă EurosanDOOR de 18 metri

Câteva Dintre Lucrările Recente

Scroll to Top