PORȚI AUTOPORTANTE

Porțile autoportante EurosanDOOR reprezintă cea mai modernă tehnologie din domeniul porților de acces. La Swing Trade fabricăm porți gigant, le vopsim cu orice culoare din gama RAL și le putem personaliza adăugându-le tipul de finisaj sau de înveliș pe care îl alegeți chiar dumneavoastră.

Tipuri de înveliș

Tablă cutată
Plasă de gard
Panouri sandwich
Țeavă rectangulară
Scândură
WPC-lemn compozit
Aluminiu

Vopsire la orice culoare din gama RAL

Cere o cotație acum!
Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil cu prețul porții tale.

Specificații:

     Porțile autoportante EurosanDOOR au structură metalică și pot avea diferite tipuri de finisaje:  plasă de gard tip Heras, scândură verticală sau orizontală, tablă cutată orizontală sau verticală, bare verticale sau orizontale din țeavă rectangulară sau chiar panouri precum cele folosite la ușile secționale. Aceste porți rulează cu ajutorul șinei care, spre deosebire de cazul porților culisante, nu este amplasată pe suprafața solului, ci pe partea inferioară a porții și astfel șina împreună cu două grupuri de rulmenți și contragreutatea fac posibilă deplasarea porții dintr-o parte în cealaltă. În concluzie lipsa șinelor montate pe sol reprezintă un avantaj deoarece pe suprafața acestora se pot acumula reziduuri care pot împiedica funcționarea corectă a porții.

     Asemănător ca în cazul porților culisante ,clientul are posibilitatea de a alege vopsirea porții în orice culoare din gama RAL. Vopsirea se poate realiza atât prin pulverizare pentru  o întreținere mai ușoară în timp, cât și în câmp electrostatic.

Poartă autoportantă EurosanDOOR acționată cu motor

Galerie foto porți autoportante