Uși secționale industriale

Tu îți imaginezi, Noi executăm!

Uși secționale Industriale

Firma noastră poate produce uși secționale industriale într-o varietate de dimensiuni chiar și foarte mari în diferite culori. Cei peste 25 de ani de cunoștințe tehnice, mii de proiecte finalizate cu succes și partenerii încântați vorbesc de la sine.

Ușa poate fi acționată în două moduri diferite: automat sau manual. Sunt specificate mai multe tipuri de șine, inclusiv șine unice care pot urma înclinația tavanului sau șine verticale.

Culori standard

Sau orice altă culoare din gama RAL

Cere o cotație gratuită!

Uși secționale industriale la specificațiile clientului

Oferim o varietate de accesorii care pot fi folosite pentru a modifica aceste uși secționale industriale la specificațiile specificate. Avem opțiunea de a vopsi ușa prin pulverizare, la orice culoare din gama RAL. Ușa secțională industrială are arcurile torsionale cu o durată de viață de 50.000 de cicluri. Calitatea este asigurată cu panouri din oțel zincat cu pereți dubli, cu grosimea de 40 mm și izolate cu spumă poliuretanică. Dacă este necesar, folosim echipe de experți pentru mentenanța, repararea și întreținerea ușii. Livrarea și asamblarea produselor noastre vor fi planificate în funcție de preferințele clientului.

Ușa Industrială în mișcare

Deschiderea unei uși secționale industriale de dimensiuni foarte mari în siguranță

Confortabil și eficient

Câteva dintre lucrările recente

Scroll to Top