A Swing Trade 25 éves tapasztalattal rendelkezik a lakossági és ipari szekcionált garázsajtók forgalmazása és gyártása terén az EurosanDOOR® márkanév alatt. Mindezen idő alatt a vásárlók igényeinek kielégítése volt a prioritás.

"A Swing Trade 1997-ben alakult abból a vágyból, hogy elkezdjek valami olyat építeni, ami másokat is boldoggá tesz." - Hegyi Sándor

A 2000-es évek eleje óta a Swing Trade a legjobb garázsburkolati megoldást kínálja a román piacon. A vállalat folyamatosan növekszik, és 2010-re országszerte három üzletet nyitott.

Ma a vállalat EurosanDOOR szekcionált garázsajtókat gyárt, amelyek kiváló minőségükről ismertek, és már több tízezer ügyfelet örvendeztettek meg. Az EurosanDOOR a szekcionált ajtók széles választékát kínálja különböző színekben és kivitelben (különböző szélességű vagy textúrájú csíkokkal, vagy akár csíkok nélkül).

A szekcionált kapukon kívül a Swing Trade EurosanDOOR számos beléptetéstechnikai terméket és szolgáltatást kínál, például védőrácsokat, dokkolókapukat, automatizálási rendszereket és udvari beléptetőkapukat.

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Lakossági szekcionált Garázsajtók

A legpraktikusabb garázsajtók közé tartoznak a szekcionált típusok. Modern, praktikus és könnyen használható. A széles színválasztéknak köszönhetően választhat a többi nyílászáróhoz illő árnyalatot.

Ipari szekcionált ajtók csarnokok számára

Ipari szekcionált kaput szeretne hő- és hangszigeteléssel? Modern dizájnnal és magas nyitási-zárási ciklussal? Az EurosanDOOR ipari ajtók megfelelnek ezeknek a kívánalmaknak!

Automatizált tolókapuk

A tolókapuk fémkerettel rendelkeznek, amelyeken többféle bevonat alkalmazható. Eleganciájuk és automatizált működési módjuk magas szintű kényelmet nyújt, egyben névjegyként szolgálnak minden kedvezményezett számára.

Automatizált szárnyaskapuk

Az EurosanDOOR szárnyaskapuk a hagyományos kapuk legkorszerűbb és legvonzóbb formája. Lehetnek, egy vagy két szárnyúak, a további kényelem érdekében automatika használatának lehetőségével.

Automatizált védőrácsok

A kifejezetten kereskedelmi ingatlanok számára tervezett rácsok magas szintű védelmet nyújtanak, és bármely hagyományos biztonsági rendszer helyettesítésére alkalmasak. Horganyzott acélból készülnek, nagy ellenállással a nyitással vagy vágással szemben.

Több mint

0
a felhasznált panelek folyómétere

Több mint

0
felszerelt szekcionált garázsajtó

Több mint

0
éves tapasztalat

Mit kínálunk?

A szekcionált ajtókon kívül az EurosanDOOR by Swing Trade számos egyéb szolgáltatással és termékkel is rendelkezik a beléptetéstechnika területén, mint például védőrácsok, dokkolók, automatizálási rendszerek vagy udvari kapuk.

Tanácsadás

Értékesítési csapatunk segít kiválasztani a megfelelő terméket. Az ajtónak meg kell felelnie a megadott specifikációknak, ugyanakkor illeszkednie kell a rendelkezésre álló helyhez.

Tervezés

Valóra váltjuk álmai garázsajtóját! Digitális környezetben fejlesztjük ki termékét, és elküldjük Önnek a kész 3D vázlatokat és rajzokat.

Mérések, ingyen!

Méréseket végzünk otthonában, az ország bármely részén. Precíz mérésekkel és a helyiség előkészítésére vonatkozó tanácsokkal segítünk, hogy minden adat pontos legyen.

Karbantartás

A karbantartási szolgáltatásokat az Ön által meghatározott időtartamra kínáljuk!

Szállítás és telepítés

Ügynökeink biztonságosan házhoz szállítják a terméket. A beszerelést még aznap szakemberek végzik el, így garantált mérnöki eredményeket élvezhet.

Garancia

A termék telepítése után is az Ön rendelkezésére állunk! A szekcionált Garázsajtókra például 2 év garanciát vállalunk.

Néhány friss munka

Görgessen a tetejére