Despre firmă


Cine suntem?


“Compania Swing Trade a luat ființă în anul 1997 din dorința de a începe să construiesc ceva al meu, dar care să îi facă fericiți și pe ceilalți.”- Hegyi Sandor, directorul companiei

          Încă de la începutul anilor 2000 Swing Trade oferea cea mai bună soluție de închidere a garajelor, de pe piața din România. Aflată în continuă dezvoltare, până în anul 2010 compania a deschis trei  puncte de lucru la nivel național, iar în plan extern există mai multe parteneriate cu țări precum Ungaria, Austria sau Germania. În prezent, compania produce ușile secționale EurosanDOOR, recunoscute pentru calitatea superioară care a mulțumit zeci de mii de clienți. EurosanDOOR dispune de o gamă foarte variată de uși secționale, de modele diferite (cu dungi de diferite lățimi sau texturi ori chiar fără dungi) dar și o diversitate mare de culori.  

      Pe lângă ușile secționale, EurosanDOOR by Swing Trade dispune de numeroase alte servicii și produse care vizează tehnologia de acces precum grilaje de protecție, docuri de andocare, sisteme de automatizare sau porți de acces în curte.