Termeni și condiții

  1. DEFINIȚII ȘI TERMENII

www.eurosandoor.ro – este denumirea comercială a SC SWING TRADE SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Str . Principală. nr. 72-74 , în orașul Sovata, jud. Mureș, număr de înregistrare la Oficiul pentru Registrul Comertului J26/690/1997, CIF RO 9866443.

Tel: 0265 570 320,

Mobil: 0746 053 002

Email: [email protected]    

Vânzător – www.eurosandoor.ro

Cumpărător – persoană fizică/persoana juridică care își face un Cont în Site și efectuează o Comandă.

Client – persoană fizică/persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către www.eurosandoor.ro (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent www.eurosandoor.ro acesta și care necesită crearea și utilizarea unui CONT.

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, garanții Bunuri, etc.).

Site – magazinul online găzduit la adresa web eurosandoor.ro și subdomeniile acestuia.

Comanda online – un document electronic ce întervîne ca forma de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin întermediul Site-ului întenția sa de a achiziționa Bunuri de pe Site.

Comanda telefonică –solicitarea telefonică transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, în vederea achiziționării deProduse și/sau  Servicii  comercializate  online,  în  Condițiile  prevăzute  în  Termenii  și Condiții, de către SC SWINGTRADE SRL.

Comanda –înseamnă Comanda online și Comanda telefonica împreună.

Bunuri – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comanda, care urmeaza a fi furnizate de către Vânzator Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Comunicări Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la Bunuri și Servicii adăugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” sau secțiunea “Cont/Favorite” precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie.  

Coșul meu – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge Bunuri sau Servicii pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior; în cazul în care Bunurile sau Serviciile nu sunt achiziționate la momentul adăugării prin efectuarea Comenzii, Cumpărătorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de către Vânzător de urmărire a Bunurilor și Serviciilor prin primirea de Comunicări Comerciale din partea acestuia.

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.

Contract – reprezintă contractul la distanța încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Conținut

  • toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • Conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorului de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibilă;
  • orice informație comunicată Cumpărătorului prin orice mijloc de către un angajat al Vânzătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
  • informații legate de Bunurile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioada;
  •  informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumita perioada;
  • date referitoare la Vânzător.

Document – prezentele Termeniii și Condiții

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronică (e-mail, SMS) asupra Bunurilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumita periodă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Tranzactie – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun de către www.eurosandoor.ro, Cumpăratorului.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

 

 

 

  1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin lansarea unei comenzi electronice, telefonice, pe chat sau efectuată direct în magaznele fizice ale SC SWING TRADE SRL., Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale și întelege că trebuie să plătească prețul afișat pe site pentru bunurile comandate.

2.2. Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a confirmării de înregistrare a Comenzii.

2.3. Documentul și informațiile puse de către Vânzător pe Site, vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia fiind certificatul de garanție emis de către Vânzător pentru Bunurile achiziționate.

2.4. Pentru motive justificate, Vânzătorul iși rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comanda. Dacă modifică cantitatea de Bunuri și/sau Servicii din Comanda va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea comenzii și dacă este cazul se va returna diferența de sumă.

  1. PREȚURI

3.1. Vânzătorul poate publica pe Site informații despre Bunuri și/sau promoții practicate de către acesta într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

3.2. Toate tarifele aferente Bunurilor și/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în euro (EUR) și suma finală în coș înclude și T.V.A.

3.4. În cazul plaților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, încluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poartă numai Cumpărătorul.

3.5. Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/ dinamice/prezentari multimedia, etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

  1. POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

4.1. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la sectiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

4.2. SC SWING TRADE SRL  poate publica pe Site informații despre Bunuri și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care  SC SWING TRADE SRL are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumita perioada de timp și în limita stocului disponibil.

4.3. Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4.5. SC SWING TRADE SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

4.6. SC SWING TRADE SRL nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termeniilor și Condițiilor. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. SC SWING TRADE SRL nu iși  asuma responsabilitatea pentru eventualele erori ortografice.

 

  1. DREPTUL LA PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

5.1. Conținutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusivă a SC SWING TRADE SRL., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

5.2. Clientului/Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conținut în orice alt context decât cel original intenționat de  SC SWING TRADE SRL., includerea oricărui Conținut în afăra Site-ului, îndepartarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al  SC SWING TRADE SRL. asupra Conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al SC SWING TRADE SRL.

5.3. Orice Conținut la care Clientul/Cumpărătorul are și/sau obține acces prin orice mijloc, se află sub incidenta Documentului, în cazul în care Conținutul nu este însotit de un acord de utilizare specific și valid încheiat între  SC SWING TRADE SRL și acesta, și fără nicio garanție implicit sau expres formulata din partea  SC SWING TRADE SRL cu referire la acel Conținut.

5.4. Clientul/Cumpărătorul poate copia, transfera și/sau utiliza Conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile Documentului.

5.5. În cazul în care  SC SWING TRADE SRL conferă Clientului/Cumpărătorului dreptul de a utiliza sub forma descrisă într-un acord de utilizare distinct, un anumit Conținut, la care Clientul/Cumpărătorul are sau obține acces în urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor Conținuturi definite în acord, numai pe perioada existenței acestuia sau acestor Conținuturi pe Site sau a perioadei definite în acord, conform Condițiilor definite, în cazul în care acestea există și nu reprezintă un angajament contractual din partea  SC SWING TRADE SRL pentru respectivul Client/Cumpărător sau oricare alt terț care are/obține acces la acest Conținut transferat, prin orice mijloc și care ar putea fi sau este prejudiciat în orice mod de pe urma acestui Conținut, în timpul sau după expirarea acordului de utilizare.

5.6. Niciun Conținut transmis către Client sau Cumpărător, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuala din partea  SC SWING TRADE SRL și/sau al angajatului/prepusului  SC SWING TRADE SRL  care a mijlocit transferul de Conținut, în cazul în care aceasta exista, față de respectivul Conținut.

5.7. Este înterzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.

5.8. SC SWING TRADE S.R.L. respectă dreptul la proprietatea întelectuală a terților; în cazul în care considerați că Site-ul www.eurosandoor.ro conține informații ce încalcă vreun drept apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected]    

5.9. REGULI DE UTILIZARE:
Nu este permisă copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea textelor, imaginilor, filmelor existente pe www.eurosandoor.ro fără un acord transmis în prealabil, în mod scris, de către SC SWING TRADE SRL. Violarea acestei reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală.

  1. COMANDA

6.1. Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin telefon, pe chat sau efectuată direct în magazinele fizice ale SC SWING TRADE SRL. Pe pagina de web  prin adăugarea Bunurilor dorite în cosul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile indicate expres. Odată adăugat în coșul de cumpărături, un Bun este disponibil pentru achiziție în măsura în care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui Bun în cosul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevarate la data plasării Comenzii.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte ca Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului și consimte la achitarea produsului, printr-una din variantele puse la dispoziție în acest sens.

6.4. Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părti față de cealaltă sau fără ca vreo parte sa poata sa pretindă celeilalte daune-înterese în urmatoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de către banca emitenta a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;

6.4.2. invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri, în cazul plății online;

6.4.3. datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete și/sau încorecte;

6.5. În cazul  în care Clientul/Cumpărătorul solicită retragerea din Contract, în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv. În cazul în care Comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data înformării Vânzătorului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:

– pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;

 -pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

  1. FACTURARE

7.1. Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din Romania și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.

8.CONFIDENȚIALITATE

8.1.  SC SWING TRADE SRL. va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în Condițiile menționate în prezentul Document.

8.2. Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător/Client cu privire la Comandă/Contract fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului.

8.3. Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui Site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poata utiliza liber, în înteres propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul Site-ului. SC SWING TRADE SRL nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

 

  1. INFORMAȚII DESPRE PRODUSE ȘI SERVICII

9.1. Aceste pagini constituie o prezentare generală a gamei de produse și servicii SC SWING TRADE SRL distribuite în Romania. Imaginile produselor de pe Site sunt cu titlu de prezentare și nu atrag responsabilitatea SC SWING TRADE SRL.

9.2. SC SWING TRADE SRL iși rezervă dreptul de a modifica/actualiza informațiile ce figurează în prezentul Site pe internet, la modelele produselor prezentate și la prețuri, în orice moment, fără preaviz, ținând cont de trăsătura interactivă a Site-ului, fără ca modificările să presupună responsabilitatea SC SWING TRADE SRL, a membrilor rețelei sale sau a angajaților săi.

 

  1. REȚEAUA COMERCIALĂ 

10.1. Rețeaua comercială SC SWING TRADE SRL în Romania este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă comunica informațiile suplimentare pe care ați putea dori să le cunoasteți cu privire la fiecare dintre produsele și serviciile prezentate pe Site.

10.2. Partenerii/Dealerii locali SC SWING TRADE SRL sunt comercianți îndependenți, acționând în numele lor propriu și pe seama lor și rămân responsabili pentru informațiile de orice natură pe care le introduc pe Site.

10.3. De asemenea, pentru îmbunătățirea ofertei și a experienței de cumpărare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piată și sondaje de opinie. Informațiile obținute în urma acestor cercetari de piață și a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate în scopuri publicitare ci doar în cele menționate mai sus. Răspunsurile dvs. la cercetările de piață și sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. și nici transmise către terți și nici nu vor fi publicate. Puteți obiecta la utilizarea datelor în scopuri de cercetare de piață și sondaje de opinie în orice moment, prin mesaj sau prin contactarea SC SWING TRADE SRL.

  1. LIVRAREA BUNURILOR

11.1. Vânzătorul se obliga sa livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător sau prin SC. SWING TRADE SRL, contra cost.
11.2. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.
11.3. Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

  1. CONDIȚII DE ACORDARE A GARANȚIEI

12.1. Uşa va rămâne în proprietatea firmei furnizoare până la achitarea facturii în întregime și garanția intră în vigoare după achitarea produsului.

12.2. Garanția se acordă conform legislației în vigoare la data cumpărării produsului.

  • Să se respecte destinaţia obișnuită a produsului , modul de utilizare trecut în contract ( adică să se specifice în comandă unde va fi montat produsul și în ce Condiții va fi folosit (industrial/rezidențial)
  • Să se respecte Condițiile de întreținere optimă a produsului.
  • Uşile se montează în Condiții optime pe un gol finisat, adică trei suprafeţe gata finisate, după terminarea lucrărilor de construcţie.
  • Nu se acceptă nici o modificare la sistemul de funcţionare făcută de client sau de personal neautorizat.
  • Pe reţeaua de alimentare nu este permisă folosirea utilajelor, a aparatelor care pot decupla siguranţa din reţea, deoarece automatizarea rămânând brusc fără alimentare se poate pierde legătura între receptor, comandă și capetele de cursă.
  • În cazul în care clientul nu a comandat accesoriile pentru siguranţă și protecţie, furnizorul nu răspunde pentru accidente.
  • Dacă un produs a fost furnizat de către SC SWING TRADE SRL, iar montajul a fost efectuat de alte persoane decât cele aparținătoare firmei furnizoare, produsul va avea garanție timp de 2 ani, însă numai pentru produs nu și pentru montajul efectuat și nici pentru funcționalitatea produsului.
  • Produsul va avea garanție timp de 2 ani pentru maxim 5 utilizatori, 1 an pentru un număr între 5 și 10 utilizatori.

       Precizări:

  • Un produs este considerat cu utilizare rezidențială în următoarea situație: între 4 și 6 cicluri /zi. Un ciclu presupune o deschidere + o închidere.
  • Utilizarea industrială înseamnă 10 – 20 cicluri /zi. Pentru stabilirea destinației este important și numărul de utilizatori în corelație cu numărul de cicluri: până la 5 utilizatori este considerată utilizare rezidențială, iar un număr mai mare de 5 utilizatori presupune trecerea la destinația industrială.
  • Garanția se oferă pentru toate lucrările efectuate de SC SWING TRADE SRL.
  • Durata medie de viață a produsului întreținut în condiții optime este cuprinsă între (minim) 2 ani și (maxim) 15 ani în condiții de întreținere în baza unui contract de mentenanță sau de service periodic.

GARANȚIA NU VA MAI FI VALABILĂ ÎN URMĂTOARELE SITUAȚII

  1. Folosirea necorespunzătoare a reductorului cu lanț ( tragerea în sens invers) sau ridicarea manuală a ușii, direct de la panou, cu viteză accentuată ori în cazul unei uși automatizate, un obstacol aflat în cursa acesteia spre închidere poate produce căderea cablurilor de pe tambur. Această situație este valabilă atât pentru ușile automatizate cât și pentru cele manuale.
  2. Lovirea panourilor și a ansamblurilor de ușă cu obiecte contondente, cu un autoturism, motostivuitor sau alte obiecte care pot provoca deteriorări care să necesite schimbarea produsului.
  3. Acoperirea sau interpunerea unor obiecte în raza de acțiune a fotocelulelor (zăpadă, praf, plasă, alte obiecte)
  4. Schimbarea bateriei de la telecomandă fără îndrumarea personalului autorizat.
  5. Forțarea deschiderii ușii. Clientul trebuie să se asigure că ușa nu este blocată pe înterior sau exterior, înainte de a încerca deschiderea ușii. În caz contrar, forțarea deschiderii poate duce la supraîncărcarea bazei de comandă a automatizării.
  6. Defecțiunile automatizării apărute din cauza fluxului de curent electric (supraîncărcare sau subîncărcare), din cauza unor fenomene naturale (trăznet etc,.) sau sub forma produselor furnizate.
  7. În cazul ușilor de garaj sau al altor produse fabricate cu panouri, este înterzisă utilizarea de produse chimice pe suprafața panoului.
  8. Este interzisă aplicarea unui șoc termic asupra produselor fabricate din panouri. Mai exact, a nu se curăța suprafața panoului cu apă rece atunci când acesta este supraîncălzit de razele soarelui sau cu apă fierbinte atunci când acesta are o temperatură mult mai mică.
  9. Folosirea unui produs cu destinație rezidențială în flux îndustrial, anulează garanția. În cazul unei automatizări rezidențiale, prevăzute pentru o utilizare de maxim 5 utilizatori, dacă pentru aceasta se vor comanda separat accesorii (de exemplu mai multe telecomenzi sau carduri de proximitate), ceea ce duce la utilizarea produsului de către mai mult de 5 persoane, deci în flux îndustrial, garanția nu poate fi asigurată în regim normal.
  10. Pentru efectuarea de lucrări sau reparații asupra produsului (sistemului mecanic sau al automatizării), de către personal neautorizat, fără îndrumarea SC SWING TRADE SRL, garanția își pierde valabilitatea.

 

PENTRU TOATE ACESTE SITUAȚII DEPLASAREA ȘI REMEDIEREA LOR SE VA FACE CONTRA COST DE CĂTRE SWING TRADE CONFORM DEVIZULUI ÎNTOCMIT DUPĂ EFECTUAREA CONSTATĂRII.

 

ATENȚIE! SC SWING TRADE SRL iși rezervă dreptul de a impune o constatare plătită.

La anunțarea unei defecțiuni a produsului furnizat/montat de SC SWING TRADE SRL sau reclamarea unei funcționări defectuoase se procedează la întocmirea unui contract de constatare, alături de care se emite o factură cu valoarea constatării, iar după achitarea acesteia se programează data la care o echipă specializată se prezintă la adresa cerută de client pentru a evalua situația.

Dacă produsul se află în garanție și se constată ca defecțiunea reclamată se datorează fabricării, montajului sau altor cauze de care se face vinovat furnizorul, PREȚUL CONSTATĂRII SE RESTITUIE INTEGRAL.

ATENTIE!
Nuanțele alese din paletare RAL sau IMITAȚII este executată de terți, astfel nuanța finală rezultată în urma procesului de vopsire poate fi diferită în tonuri , texturi ,luminozitate sau aspect. Furnizorul nu iși asuma responsabilitatea pentru diferențele nuanțe, astfel nici SC SWING TRADE SRL nu iși asuma și nu va fi făcut răspunzător sub nici o formă pentru eventualele diferențe. SC SWING TRADE SRL nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, informațiile sunt preluate puse la dispoziție de producatori și furnizori și SC SWING TRADE SRL nu iși asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

 

 

 

 

                                                                                      

 

 

Scroll to Top